Vitamin C is an essential nutrient required by the body for the development and maintenance of scar tissue, blood vessels, and cartilage. Vitamin C is also necessary for creating ATP, dopamine, peptide hormones, and tyrosine. As a powerful antioxidant, vitamin C helps lessen oxidative stress to the body and is thought to lower cancer risk. High vitamin C foods include bell peppers, dark leafy greens, kiwifruit, broccoli, berries, citrus fruits, tomatoes, peas, and papayas. The current DV for vitamin C is 60mg. Below is a list high vitamin C foods, click here for vitamin C foods by nutrient density, and here for an extended list of vitamin C rich foods.

#1:Peppers (Yellow Bell Peppers),

#2: Guavas

#3: Dark Green Leafy Vegetables (Kale)

#4: Kiwifruit (Green)

#5: Broccoli

#6: Berries (Strawberries)

#7: Citrus Fruits (Oranges)

#8: Tomatoes (Cooked)

#9: Peas (Mange Tout)

#10: Papaya

Charlotte

Passionnée de vin et de communication, j’ai lancé Les Itinéraires de Charlotte en 2009 pour proposer un regard frais sur l’œnotourisme. Thématiques originales, adresses insolites, événements grand public… Pendant six ans, j’ai multiplié les projets pour rendre le vin plus accessible et vivant.
Puis l’aventure a pris d’autres formes : rédactrice en chef d'un média spécialisé, experte en communication digitale, journaliste et intervenante professionnelle... autant de façons d’explorer et de transmettre ma passion.

Aujourd’hui, l’appel de l’indépendance et du terrain est trop fort : Les Itinéraires de Charlotte renaît, plus libre que jamais, prêt à raconter le vin autrement.

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